Disclaimer

Auteursrechten
Op alle gepubliceerde artikelen zijn auteursrechten van toepassing. De bij de artikelen gepubliceerde foto's mogen niet gedownload, gekopieerd overgenomen of anderszins gebruikt worden zonder voorafgaande toestemming van de auteur.

Actualiteit website
De informatie op deze websites, ook nieuwsberichten, kan mogelijk niet meer actueel zijn. Toccata Records is niet verplicht, en kan hiertoe ook niet verplicht gehouden worden, de informatie op deze website actueel te houden.

Aansprakelijkheid
Toccata Records is niet aansprakelijk voor schade, in welke vorm dan ook, die voortvloeit uit het gebruik dan wel het niet kunnen gebruiken van de informatie op deze website, ook al is Toccata Records op de hoogte gebracht van de mogelijkheid hiervan.

Links
Deze site kan hyperlinks bevatten naar sites van derden. Toccata Records is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die sites noch voor het materiaal dat u mogelijkerwijs op die sites kunt downloaden, bovendien kunnen voor die sites afwijkende voorwaarden gelden. Toccata Records biedt u deze mogelijkheid zuiver en alleen aan voor uw gemak.

Prijzen
De prijzen die bij de cd's vermeld staan zijn onder voorbehoud van typefouten; aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Mocht de werkelijke prijs afwijken van de genoemde prijs zullen wij dit in onderling overleg oplossen.